در سیزدهمین همایش ملی حسابداری ایران که در روزهای 30 و 31 اردیبهشت  1394در دانشگاه تهران برگزار گردید ،چهاردهمین  همایش ملی حسابداری ایران به دانشگاه ارومیه واگذار شد.دانشکده اقتصاد و مدیزت  دانشگاه ارومیه بر آن است با همکاری اعضای هیئت علمی دانشگاه ها، دانشجویان و نیز انجمن های علمی و حرفه ای حسابداری و حسابرسی،چهاردهمین همایش ملی حسابداری را در روزهای 5 الی 7 خرداد ماه 1395 برگزار نماید. در این راستا  شعار همایش: "حسابداری و توسعه پایدار،نظارت و شفافیت مالی " و متناسب با نیازهای روز حرفه حسابداری کشور و سیاست های دولت در توسعه پایدار تعیین  و محورهای همایش متناسب با آن مشخص گردید. از کلیه محققان، دانشگاهیان ، داشنجویان تحصیلات تکمیلی خضوضا دوره های دکتری حسابداری و فعالان حرفه دعوت می شود با ارسال آثار علمی و کاربردی خود، ما را در برگزاری هر چه بهتر این همایش یاری نمایند.

لینک مستقیم

___________________________________________________________________________